Stay True! Stay Awesome!

Direktlänk till inlägg 27 april 2011

Rätt eller fel?!

Av Herr Dunderskägg - 27 april 2011 20:20


Jag, morsan och farsan satt och kikade på det där bröllopsgrejset som TV4 har börjat med och under ceremonin dom hade så var det mycket störande moment.
Och ett av dom var barngråt och så... Jag har nog - i alla fall just NU - åsikten om att barn inom en viss ålder inte bör vara med, då det kan förstöra (men på samma gång förgylla) ceremonin. 


Där är jag lite kluven. Barn eller inte tillåtna?! Många vill ju ha dom för... Hmm... Det är familjen?! Okej, ha dom med på ceremonin, men inte på festen?! Eller fan, jag vetefaaan!


Man vill ju att såna gånger ska allt vara perfekt (i alla fall dom flesta) och allt ska flyta på. Visst, allt kanske inte funkar... Men man vill väl ändå ha ett jävligt nice bröllop eller så...?!


Sen sa farsan OCH morsan att det var fel att ha hatt på bröllop. Vem har förbjudit det?! Och fick svaret "det bara är så". Kanske enligt det gamla gardet, men man vill ha något nytt, fräscht och inte så gammalt och stelt?! I alla fall inte jag.


Bra musik, gärna hårdrock och lite sånt vore AWESOME!! Nån smäktande hårdrocksballad eller liknande med riktigt cheesiga gitarrsolon och klingande sång och sjyssta harmonier. Och då menar jag SÅKLART liveuppträdande. Inte inspelat crap!!


Man måste ju NÅN gång byta ut det gamla och få in nya influenser och så?! Bara för att det är en kyrka betyder det ju inte att det måste vara på ett visst sätt för att det ska vara rätt eller fel?! Eller?! 


Som sagt, jag vill inte bära svart eller mörkt bara för att jag kommer stå brudgum nån gång i framtiden! Jag skulle lätt vilja ha på mig helvitt eller rött eller något cool färg sådär. Och sen har jag hört också att det FÖRBJUDET att ha på sig JEANS i kyrkan när det vankas bröllop?! SAY WHAT?! Jeans är ju skitsnyggt och mina gäster kommer LÄTT få ha på sig jeans bara de klär sig propert i övrigt liksom.


Jag kan diskutera detta hur länge som helst. Vad tycker NI om det här med regler hit och dit angående vad jag tagit upp?! Vad är rätt, vad är fel?!


Hur ser NI på saken?!


Stay true. Stay awesome. 











 
 
Ingen bild

mamma

27 april 2011 20:58

En sak bara: vi sa att man inte ska ha hatt/mössa/huvudklädnad i kyrkan!!!
Sen såg vi ju att det INTE var i kyrkans så då va det helt ok! tack för ordet!!! hihihi ;)

Herr Dunderskägg

27 april 2011 21:04

Jag tänker ha ett annorlunda bröllop iaf ^^
I KYRKAN! :) hehehe...

 
camilla

camilla

27 april 2011 21:00

finns inget som säger att något är rätt eller fel med bröllop nuför tiden. fri klädsel, fritt musikval etc.

http://camoowgli.blogg.se

Herr Dunderskägg

27 april 2011 21:03

Många säger mycket om vad som är rätt och fel.
Blir inte riktiogt klok på't!

Jag tänker ha hatt ^^ Så mkt är säkert! ^^

 
Fred

Fred

28 april 2011 21:33

Bästa bröllopet jag vart på var utomhus, No dresscode, Fri sprit och liveband... Helfestligt! Har aldrig gillat att trängas på kyrkans träbänkar så för min del så ska jag ha en kapten som viger mig... Havet är tufft, nästan lika tufft som skogen... Men va fan!!? Du e ju kapten! Kom hit å vig mig för fan... Jag tar min Gibson explorer till min äkta maka!

http://woodsmanfred.blogspot.com

Herr Dunderskägg

29 april 2011 11:25

Hahahaha!! Jag kan ju ta en kurs i hur man viger och så, så tar jag och smiter ner sen! ;)

Vore awesome! :D Hahaha! Borgerligt bröllop eller kyrkligt, spelar mig ingen större roll.

Men jag kommer nog ha min "extrafarsa" som prälle! :) Har känt han i över 20 år och har agerat som en extrafarsa under min uppväxt, så det känns naturligt och passande liksom.

Nej, man fan... Utomhus skulle funka som fan. :) Och liveband kan jag fixa jävligt lätt så. :) Har mycket kontakter. :)

Jag hör av mig när jag gått kursen då ;)

 
Fred

Fred

29 april 2011 16:35

Låter fint som fan, om du bara betalar för kalaset oxå så är det en deal!

http://woodsmanfred.blogspot.com

Herr Dunderskägg

1 maj 2011 22:08

Hahahaha, trodde du ja :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Herr Dunderskägg - 29 april 2017 23:35

För 16 månader sedan ändrades mitt liv, radikalt.   Jag blev lämnad av den största kärleken jag någonsin haft. Hela min värld vändes uppochned och jag hamnade i ett chocktillstånd som släppte 6 månader efter att förhållandet tagit slut.  6 måna...

Av Herr Dunderskägg - 17 mars 2017 23:19

"Tyst. Säg inget." berättar hjärnan."Ingen kommer ändå att lyssna.", fortsätter den. Jag måste ändå få ur mig mina tankar. Hela min kropp skriker "NEJ!! SÅ JÄVLA ONÖDIGT ATT KLAGA!!" Ja... Kanske... Men... Jag behöver en kram. Jag behöver en lu...

Av Herr Dunderskägg - 10 augusti 2016 16:07

  Inget ont som inte har något gott med sig, brukar det ju heta. Nej, precis. Men ibland tar det tid innan man upptäcker att det faktiskt kanske finns något gott i allt elände.   För lite mer än 7 månader ändrades mitt liv totalt. På bara en mi...

Av Herr Dunderskägg - 30 juni 2016 17:26

  Här sitter jag. Nyss hemkommen från jobbet.    Här sitter jag. I min lägenhet.    Här sitter jag. Med tårar rinnandes längs kinderna.   Här sitter jag. Ensam.   Livet blir inte som man väntat sig. Det är en sak som är säker.    ...

Av Herr Dunderskägg - 28 juni 2016 17:34

  En vilsen själ i en allt för stor och otydlig värld.   Jag kanske syns mer än jag borde. Jag tar nog mer plats än vad jag förtjänar. Jag låter mer än vad folk orkar höra på. Jag kanske är överdrivet på.    En stor personlighet i en ...

Presentation


Skäggig. Bloggar ibland.

Omröstning

Hur länge har du följt bloggen?
 Sedan starten 2009
 Följer den bara sporadiskt
 Hittade den just
 Din blogg är skit, vem bryr sig?

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier


Skapa flashcards